Gevelreiniging Betekom

Gevelreiniging Betekom: Gevelreiniger gezocht? Voor een professionele gevelreiniging regio Betekom is er geen beter adres dan Rudy Gaethofs: gevel reinigen & gevel impregneren!

U kan bij ons terecht voor een complete service inzake gevelreiniging in Betekom!

Gevelreiniging Betekom: waarom uw gevel laten reinigen?

Om de zoveel tijd is het aan te raden om een gevelreiniging te laten uitvoeren. Na verloop van tijd worden gevels namelijk vies. Dit geldt voor gevels van huizen, maar ook bijvoorbeeld voor gevels van bedrijfspanden in regio Betekom. Uiteraard is de gevel het visitekaartje van uw pand of woning. Dit is het eerste waar mensen op gaan letten en daarom is het belangrijk dat uw gevel regelmatig wordt gereinigd.

Regelmatig uw gevel laten reinigen voorkomt overigens ook problemen in de toekomst. Uiteraard kunt u zelf uw gevel reinigen, maar waarschijnlijk heeft u daar niet de juiste apparatuur voor. Gevelbekleding kan door gebruik van de verkeerde producten ook makkelijk beschadigd worden. Om die reden raden wij u ook aan om dit door een professionele gevelreiniger te laten doen. U kunt dan ook bij ons bedrijf terecht. Hieronder gaan wij wat dieper in op de verschillende diensten die wij bieden en de kracht van onze service op vlak gevelreiniging.

Gevelreiniging Betekom: Harde en zachte methodes

Er zijn verschillende methodes om uw gevel te laten reinigen in Betekom. De beste reinigingsmethode is in de eerste plaats afhankelijk van uw gevel. Tegelijkertijd is dit ook afhankelijk van het vuil. In principe kunt u de gevelreiniging indelen in harde en zachte gevelreiniging. Hieronder bespreken we beide methodes. Ook bespreken wij de voordelen van elke methode.

Zachte gevelreiniging

Stoomreiniging

Stoomreiniging is een zachte methode om uw gevel te reinigen. Deze manier van reinigen is met name geschikt voor gevels die regelmatig gereinigd worden. Het punt is namelijk dat deze methode niet werkt bij gevels met zeer hardnekkig vuil. Heeft u dus een relatief nieuwe gevel en wilt u deze goed onderhouden? Dan raden wij u aan om voor stoomreiniging te gaan. Bij deze methode wordt er met hoge druk op de gevel gespoten. Dit wordt gedaan met verzadigde stoom. Deze stoom maakt het vuil op de gevels los. De manier van reinigen heeft twee voordelen. Het eerste voordeel betreft de prijs. Stoomreiniging is goedkoper dan andere vormen van reiniging. Het tweede voordeel heeft betrekking op de veiligheid. Het is een veilige methode om uw gevel te reinigen. De kans op beschadigingen is nihil.

Nevelstralen

Uw gevel middels nevelstralen laten reinigen is eveneens een zachte methode. Deze techniek kent enkele voordelen tegenover stoomreiniging. Bij deze techniek wordt de gevel niet gereinigd met hoge druk, maar daarentegen juist met een zachtere druk. Daarmee is het ideaal om lichte tot middelmatige vervuilingen te reinigen. Het is iets effectiever dan stoomreiniging. Het is bovendien ideaal voor gevels die snel beschadigd kunnen raken. De nevelstraaltechniek is onder te verdelen in de droge methode en de natte methode. De droge methode is ideaal voor gevels die watervrij moeten blijven. Met deze methode kan vrij precies gewerkt worden. Bovendien is deze methode zeer praktisch als het gaat om het verwijderen van verf.

Harde gevelreiniging

Chemische reiniging

Heeft u een zwaar vervuilde gevel? Een gevel met zeer hardnekkig vuil? In dat geval werken de zachte technieken meestal niet. Gelukkig zijn er ook harde technieken om uw gevel te reinigen. Chemisch reinigen is daar een goed voorbeeld van. Het voordeel van deze manier van reinigen is dat het vrijwel alle gevels kan reinigen. Dankzij het reinigingsmiddel ontstaat er namelijk een chemische reactie. Dit heeft als gevolg dat al het hardnekkige vuil uiteindelijk ook los kan komen. Het nadeel van deze reinigingsvorm is dat het niet zonder risico’s is. De gevel kan namelijk beschadigd raken, wanneer de reiniging niet goed wordt uitgevoerd. Bovendien zijn er enkele gevelsoorten helemaal niet geschikt voor dit type reiniging.

Een ander voordeel van deze vorm van reinigen is dat het grote oppervlaktes in relatief korte tijd kan reinigen. Het is dus een relatief goedkope methode om grote gevels te reinigen.

Zandstralen

Een gevel zandstralen is ook een techniek die zeer geschikt is voor gevels met zeer hardnekkig vuil. Bij deze methodiek wordt zand met een hoge drukspuit in de gevel gespoten. Daardoor komt het vuil van de gevel gemakkelijk los. Het is vooral geschikt voor gevels met harde gesteenten. Deze methodiek kent ook enkele voordelen en nadelen. Zandstralen is in de eerste plaats een zeer voordelige methode om hardnekkig vuil te verwijderen. Op een gevel met hard gesteente werkt het namelijk heel erg goed en snel. Een ander voordeel van zandstralen is dat het langdurig resultaat heeft. U kunt na een reiniging met zandstralen langdurig genieten van een zeer schone gevel. We raden uiteraard wel aan om uw gevel goed te onderhouden na een behandeling met zandstralen. Het nadeel van deze techniek is dat het bepaalde gevels kan beschadigen. Bovendien is het sowieso niet geschikt voor gevels met zacht gesteente. Ga zonder kennis hier dus zeker niet zelf mee aan de slag!

Expert in gevels reinigen regio Betekom

Hierboven hebben wij de verschillende vormen van reiniging besproken, maar waarom zou u voor ons bedrijf kiezen in regio Betekom? Lees hieronder over de kracht van ons bedrijf.

Ervaring

In de eerste plaats zijn wij voorzien van veel ervaring. Binnen deze branche is dat ook belangrijk. Wanneer het reinigen niet goed wordt uitgevoerd, dan kan de gevel immers beschadigen. Wij weten precies welke reinigingstechniek toepasbaar is op elke gevel. We inspecteren de gevel ook grondig voordat we aan de slag gaan. Op basis daarvan bepalen wij de juiste methode. Ook kunt u natuurlijk uw eigen wensen naar voren brengen. De meeste gevels weten wij met succes te reinigen. Ook gevels met zeer hardnekkig vuil.

Snelheid

U wilt uiteraard dat uw gevel grondig wordt gereinigd, maar tegelijkertijd speelt de snelheid ook een rol. Wij hebben zeer geavanceerde apparatuur en dit stelt ons in staat om uw gevel snel en grondig te reinigen.

Scherpe prijzen

Uiteraard wilt u dat de gevel tegen een scherpe prijs wordt gereinigd. Met onze ervaring en geavanceerde apparatuur kunnen wij snel reinigen en daarmee wordt het uiteraard ook een stuk goedkoper.

Transparant over de prijzen

Voordat u uw gevel laat reinigen, wilt u natuurlijk wel weten wat de precieze kosten gaan zijn. Bij ons heeft u gelukkig de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij komen bij u langs en kunnen dan precies bepalen welke reinigingsmethode het beste past. Op basis daarvan kunnen wij ook vrij snel de prijs bepalen. U kunt vervolgens zelf besluiten of u akkoord gaat met de prijs.

Meer dan alleen gevels schoonmaken

Behalve gevels reinigen, voeren wij in regio Betekom & omgeving ook diverse gevelwerken uit zoals voegwerken, zandstralen van gevels, daken reinigen en schouwen herstellen.

Neem contact bij vragen en/of vraag een vrijblijvende offerte op

Heb je vragen over de mogelijkheden om gevels en muren te laten reinigen door een expert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek bij u in Betekom waarna u een prijsofferte op maat ontvangt. Wij staan garant voor een scherpe prijs die door een ervaren voeger uitgevoerd wordt volgens jouw wensen.